Хебър изказа подкрепата си към тежко контузения Георги Николов


Хебър изказа подкрепата си към тежко контузения Георги Николов
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

9648 0

Ръководството на Хебър вдъхна кураж на доскорошния си нападател - Георги Николов. Българският талант напусна клуба през зимния трансферен прозорец с трансфер в Ботев Пловдив.  

Сега "гробарите" използваха социалните мрежи, за да пожелаят бързо възстановяване на Николов от тежката контузия (скъсани кръстни връзки и менискус). 

Съобщението на "гробарите"

"ФК Хебър изразява голямото си съжаление за установената тежка контузия (скъсани кръстни връзки и менискус) на Георги Николов получена в двубоя на Ботев (Пловдив) с ЦСКА 1948 (София).

Ръководството, треньорският щаб и футболистите на Хебър пожелават бързо възстановяване и скорошно завръщане на терена", написаха от стадион "Георги Бенковски".

Николов привлече вниманието на редица клубове

Отношението на Пенев

Припомняме ви, че Николов натрупа 18 срещи за пазарджиклии под ръководството на Любослав Пенев, в които играчът се отчете с 8 гола и една асистенция. Георги и легендата на българския футбол изглежда не са се разделили в цветущи отношения: 

"В съблекалнята цари добър колектив и там не искам хора, които не искат да играят за Хебър. Вратата е отворена и да си тръгват.

Защо не си тръгнаха преди да почнат да работят с този треньорски щаб? Охене да си тръгне от ЦСКА 1948, където беше втори, трети отбор. Николов – Втора лига. Защо преди да проведат тази подготовка с този щаб не си тръгваха?

Никой не ги търсеше, така че... Пожелавам им успех и просто искам в съблекалнята да има добър климат и момчета, които да се идентифицират с клуба", става ясно от коментар на Пенев в началото на 2024 г. Вижте отбори от коя страна желаят Георги Николов!

Още: Малко над 350 000 лева влязоха в касата на Хебър Пазарджик и казусът с Ботев Пловдив се насочи към приключване

Георги Николов избрал Ботев Пловдив пред Левски и останалите, за да се развие

Георги Николов вкара два гола, но Ботев Пловдив допусна обрат и загуби от руски гранд

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички