Брутален, но справедлив Любо Пенев: Играхме срещу 14 човека, няма промяна в БФС! (ВИДЕО)


Брутален, но справедлив Любо Пенев: Играхме срещу 14 човека, няма промяна в БФС! (ВИДЕО)
Снимка: ФК Хебър Пазарджик / FC Hebar Pazardzhik

1158 0

Любослав Пенев бе видимо недоволен след поражението с 1:3 на неговия Хебър от Славия днес. Чист гол за пазарджиклии бе отменен заради несъществуваща засада, а Ел Голеадор имаше и други сериозни претенции към съдийската бригада, начело с Ивайло Стоянов.

"Поръчките са тежки!"

"Обяснение от страна на реферите не беше необходимо. Виждаме как се развива мачът, играем срещу 14 човека, не 11! Обясняват ни, че имало някаква си засада, след някакъв си пас. Голът си е редовен, това е истината! Второто попадение на Славия също е с нарушение по-рано в атаката! Това са ключови моменти от мача, не ни позволиха да играем по начина, който искаме. Какъв е смисъла пак да пускаме компилация със съдийски гафове? Имаше избори за президент на БФС, но май промяна няма. Вече сме на дъното на дъното на блатото, положението е същото. Поръчките са тежки. Трябва да си го кажем и да не заобикаляме тези проблеми. Вече не можем да се надяваме на добър национален отбор и добро първенство - вече сме под средното ниво", заяви разочарованият Пенев.

Още: Загорчич съжали, че Славия не е вкарал още голове на Хебър и обясни кризата в клуба

Любо Пенев бе брутално откровен след Славия - Хебър

"Виждам една сериозна несправедливост и подигравка с труда на момчетата, треньорите и грижите, които полагаме изобщо. Не казвам нищо ново, това са факти. В съблекалнята им казах - "приемам грешките, коментарите, но говорим за първите 10 минути, в които трябва да влезем доста по-мотивирани и концентрирани". Имаше и още технико-тактически указания. Казах им да не проявяват емоции, но и в един момент и на тях им писва. Съвсем ясно те видяха тази наказателна акция, която се проведе срещу нас. Получихме трети гол и това ни пречупи максимално. Все пак съм убеден, че направихме крачка в правилната посока. Оформихме добър състав - покрай опитните, наложихме и млади играчи. Всичко това се постига с ежедневна работа. Ще гледаме да се възстановим и да посрещнем максимално подготвени Лудогорец", допълни още Пенев. 

Ето какво обясни Златомир Загорчич след 3:1 за Славия над Хебър!

Жалбата на Скравена може да прати и Гонзо, и Касабов на конгреса на ФИФА

Бивш "червен" футболист съветва: ЦСКА трябва да вземе за треньор Любо Пенев и да го остави да работи на спокойствие

Най-сетне! Любо Пенев с нормално интервю след Хебър-Етър, спомена за "негативни фактори"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички