Загорчич може да напусне Славия за втори път, чувства се ограничен?


Загорчич може да напусне Славия за втори път, чувства се ограничен?
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

3289 0

Треньорът на Славия Златомир Загорчич се замисля все по-сериозно да напусне клуба отново, твърди "Мач Телеграф". Причината за това е липсата на по-сериозни амбиции у "белите", както и организационният хаос в клуба.

Сръбският треньор вече не може да прикрива, че е изнервен от ситуацията, която му пречи да се развива в професията си. Най-успешният треньор на "белите" през 21-ви век вече е поискал среща с президента на Славия Венцеслав Стефанов. Тя се е състояла в присъствието на асистентите му, като Загорчич е бил призован за спокойствие и е бил уверенм че ще може да разчита на по-сериозна подкрепа, пише изданието.

Столичният тим все още е в битката за топ 6, като изостава с 3 точки от четвъртия Левски, с 2 от Локомотив (Пловдив) и с 1 от Черно море.

Според информацията сърбинът е имал разговор на висок тон с футболистите си, като им е казал, че иска да се борят за титулярно място във всеки мач. Той се е заканил да направи доста промени в състава още в днешния четвъртфинал за Купата на България срещу Локомотив (София).

"Няма какво да коментирам. В Славия всичко е наред, както винаги. Да, имах си разговор с футболистите, но това е нещо нормално. Според вас не ни ли е необходима промяна?! Днес може и да счупя нещо в съблекалнята, ще видим", е казал Загорчич пред "Мач Телеграф". Наскоро Загорчич така се вбеси след мач, че налетя на съдията и на колега.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички