Възлов ход! Загорчич връща свой човек в Славия


Възлов ход! Загорчич връща свой човек в Славия
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1240 0

Сръбската колония в Славия ще се увеличи. Не става въпрос обаче за футболист, а за треньор, който ще се присъедини към отбора през зимната пауза в Първа лига.

На стадиона в „Овча Купел“ ще се завърне сръбският кондиционен специалист Милан Димитрич. Златомир Загорчич, който има и българско гражданство, ще го привлече отново в щаба си, пише „Тема Спорт“.

Златомир Загорчич връща топ специалист в Славия

 47-годишният сърбин акостира за първи път в най-стария столичен клуб през лятото на 2017 г., след като преди това бе работил в бившия клуб на Заги – Войводина Нови Сад. Той остана в Славия и след двете напускания на бившия роден национал, като бе в щаба на руснака Александър Тарханов и Ангел Славков тази пролет.

След идването на Хосе Мари Бакеро през лятото обаче напусна в посока Обединените арабски емирства. Димитрич е склонен отново да работи със Златомир Загорчич в Славия и се очаква съвсем скоро това да се случи. Той ще се присъедини към треньорския щаб, който се състои от Заги, помощниците Мартин Кушев и Дарко Тасевски, наставника на вратарите Радостин Станев и анализатора Цветомир Валериев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Кокала каза защо Лудогорец падна от Славия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички