Славия - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме столичното дерби от Първа лига?


Славия - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме столичното дерби от Първа лига?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1635 0

След като спря Лудогорец - Славия ще опита да го стори и с друг претендент за титлата. В рамките на няколко дни "белите" на два пъти посрещат ЦСКА на стадион "Александър Шаламанов". Време е за епизод номер 1.

Той е от българската Първа лига, като четири дни след това предстои и осминафиналът между столичните съперници. Златомир Загорчич и компания са в серия от три поредни победи в шампионата, а в последния кръг сломиха Лудогорец с 3:2 като гост за историческа първа победа в първенството в Разград.

ЦСКА надделя над последния Етър в снежния ад в мач, игран в два дни. Така "армейците" събраха 41 точки на върха в класирането и остават със само едно поражение през сезона в Първа лига. Славия пък е 11-и с 20 пункта.

В последните 13 срещи между тези опоненти Славия има само една победа, като е загубил останалите 9 мача. Успехът идва за Купата в реванша (с 2:1), след като ЦСКА е спечелил първия двубой с 2:0 и на практика не носи нищо на "белите".

Къде да гледаме епизод №1 от Славия срещу ЦСКА?

Сега те посрещат "армейците" и ще опитат отново да ги спрат, както сториха на "Българска армия" по-рано през кампанията (1:1). Двубоят започва в 17:30 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема спорт". Освен това ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички