24 часа преди Славия: Бранителите на ЦСКА в ролята на вратари, нежелани се ослушват на "Армията" (ВИДЕО)


24 часа преди Славия: Бранителите на ЦСКА в ролята на вратари, нежелани се ослушват на "Армията" (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

6076 0

ЦСКА се включи в социалните мрежи денонощие преди гостуването на Славия. От ръководството публикуваха видео от последната тренировка, провела се на стадион "Българска армия". Не е изключено тренировъчната база в Панчарево да не е в перфектни условия след обилния снеговалеж през уикенда. 

Какво правят "червените"

През последните години на "Армията" рядко се тренира и дори преди големи двубои заниманията остават в покрайнините на столицата. Забелязва се обаче настроението, с което тренират дори легионерите в клуба, повечето от които - от Африка или Южна Америка. 

На кадрите се виждат, че използвани като крайни бранители като Турицов и Шакич са били тествани на вратата, а за секунди бяха показани Лазар Туфегдчич и Мено Кох. И двамата не получават шанс под ръководството на Ел Маестро, а за сърбина се предполага, че може да напусне още през зимата. 

Наравно със съотборниците си тренират Марселино Кареасо и дошлият под наем Майкъл Естрада. Двамата пострадаха срещу Етър при домакинството през уикенда, но сега изглежда, че всичко с тях е наред. 

Вижте кой голмайстор на Славия срещу Лудогорец ще отсъства срещу ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички