"Всичко има начало, има и край" - коментарът на Димитър Бербатов преди Конгреса на БФС


"Всичко има начало, има и край" - коментарът на Димитър Бербатов преди Конгреса на БФС
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

818 0

Един от фаворитите за нов президент на БФС - Димитър Бербатов, се спря пред журналистите преди старта на Конгреса в хотел "Маринела" в София.

"Влизаме с усещането за победа, тъй като много добре знаем какво направихме през тези 3 години. Докарахме битката до днешния ден и аз съм изключително горд и доволен от екипа. Каквото и да се случи, ние ще ходим с високо вдигнати глави по улиците, защото направихме всичко прозрачно и направихме така, че клубовете да осъзнаят, че е нужна промяна в българския футбол".

ОЩЕ: Само 2 думи излязоха от устата на Наско Сираков преди Конгреса на БФС!

"Всичко има начало, има и край. Надявам се, че днес ще се сложи край на това, което беше преди, за да започне нещо ново и да започне да се гради, който и да бъде избран...", започна бившият нападател.

"Сигурно няма да бъде много приятно..."

Той уточни, че екипът му има готовност да се намеси, ако "нещо тръгне да се прави извънпроцедурно":

"Искрено се надявам всички журналисти да бъдат допуснати в залата по време на целия Конгрес. Това ще даде нужната увереност и на делегатите, и на всички, които са вътре, че не трябва да се случват номера и тарикатлъци. Ако това не се случи, тогава сме подготвени с едно наум от миналите конгреси. Ако нещо тръгне да се прави извънпроцедурно, тогава трябва да се намесим. Сигурно няма да бъде много приятно, но ще е с цел всичко да се случва в залата".

ОЩЕ: Венцеслав Стефанов потвърди за кого ще отиде гласът на Славия и обясни защо!

"В общественото пространство виждате добре кои имена се спрягат. Всеки от тях, въпреки нещата, които говори и прави, има шанс. Оттам нататък аз гледам моя екип и това, което направихме през годините. След като си положил толкова труд, старание, постоянство и дисциплина и си го демонстрирал пред всички, които се интересуват от футбол, това трябва да направи разликата", изрази надежда Бербатов и продължи:

Димитър Бербатов

"Очаквам оставката на Борислав Михайлов да бъде приета. Тя не се гласува, тя се приема. Времената са други, общността е на тръни и иска ново начало. Искат нещо различно след толкова години на управление и мисля, че ще бъде избран нов президент".

ОЩЕ: Ботев Пловдив обяви кого ще подкрепи на конгреса и на кого повярва!

"Гласуването не трябва да става в тъмни стаички. Надявам се хората, организиращи Конгреса, да спазят това обещание. Не можем да предлагаме водещ. Вярвам в това, което направихме с моя екип. Всеки има правото на глас. Каквото трябва, ние сме го направили. Остава да разберем кой всъщност ще бъде избран от клубовете", завърши коментара си Димитър Бербатов преди началото на голямото събитие.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Стилиян Петров обясни за снимката с Бойко Борисов и заяви: Който иска нещо различно, ще ни подкрепи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички