Ботев (Пд) чу феновете си и обяви: Ще подкрепи Бербатов на конгреса


Ботев (Пд) чу феновете си и обяви: Ще подкрепи Бербатов на конгреса
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

2193 0

Ботев (Пловдив) запази тенденцията да бъде най-дискутиращият и най-открит роден елитен клуб по въпроса за кого ще гласуват в днешния конгрес на БФС. "Жълто-черните" обявиха публично кого ще подкрепят за президент на футболния съюз.

Клубът чу феновете си

Вчера пловдивчани пуснаха анкета сред феновете си с въпрос кой да бъде новият глава на футбола ни, а резултатите показаха огромно надмощие на Димитър Бербатов и екипа му.

Те чуха гласа на феновете си

Какво решиха "канарчетата" и защо

Преди броени минути Ботев обяви в социалните мрежи, че ще уважи желанието на привържениците си и ще даде своя глас за бившия нападател днес. Ето какво написаха "канарчетата" по темата:

Уважаеми Ботевисти,

ПФК „Ботев“ взе своето решение кой от кандидатите за президент на БФС да подкрепи на предстоящия конгрес на футболната централа.

Желаейки да бъдем открити и честни както с вас, нашите привърженици, така и с цялата футболна общественост, считаме, че достойното поведение изисква да кажем публично кой от претендентите ще получи гласа на нашия клуб.

На база гласуването в официалната клубна анкета, целяща да разбере и уважи позицията на „жълто-черната“ общност, ръководството на ПФК „Ботев“ ще подкрепи Димитър Бербатов и неговия екип в борбата им за промяна в българския футбол.

Искрено вярваме, че дългогодишният упадък на футбола в България е към своя край, като разчитаме, че с техния безспорен авторитет, както и със заявените амбиции за развитие на най-популярната игра, ще успеят да издигнат българския футбол на едно по-високо ниво.

Пожелаваме на всички кандидати да проведат предстоящия конгрес на БФС в дух на взаимно уважение и спортсменство, за да може накрая победител да бъде Футболът.

С уважение,

Ръководството на ПФК „Ботев“

А ето за кого каза, че ще гласува Левски - Наско Сираков. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички