Стилиян Петров обясни за снимката с Борисов и заяви: Който иска нещо различно, ще ни подкрепи


Стилиян Петров обясни за снимката с Борисов и заяви: Който иска нещо различно, ще ни подкрепи
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5494 0

Членът на екипа на Димитър Бербатов в битката за президент на БФС - Стилиян Петров, обясни снимката си с бившия премиер Бойко Борисов, която публикува в навечерието на конгреса.

За снимката с Бойко Борисов

"Аз не се крия. Това, че имаш приятели и играеш футбол, имаш различни взаимоотношения, това не означава абсолютно нищо. Аз съм такъв човек", посочи той пред журналистите, отразяващи конгреса днес.

Легендарният халф посочи, че с Бербатов са се срещнали с всеки един клуб, имащ право на глас, и се надява те да преценят дали искат да се работи по този начин с тях и занапред.

Кой се надява да гласува за тях?

"Надявам се, че ще получим подкрепата на тези, които искат доброто на българския футбол, искат да работят и да виждат, че продуктът български футбол се развива, както техните клубове и таланти. Те ще преценят дали сме направили достатъчно през последните три години, за да ги убедим.

Българският футбол трябва да се освободи. Ако българският футбол иска да продължава по същия начин, ще продължи. Ако иска да види нещо различно, ще гласува... Ние сме се срещнали с абсолютно всички клубове. Показали сме уважение от най-малките до най-големите. Те ще преценят дали тази система трябва да работи по този начин", каза Петров. А ето кой елитен клуб първи обяви, че ще подкрепи тях. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички