Венцеслав Стефанов потвърди за кого ще отиде гласът на Славия и обясни защо


Венцеслав Стефанов потвърди за кого ще отиде гласът на Славия и обясни защо
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6753 0

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, пристигна в хотел "Маринела" преди старта на Конгреса на БФС и потвърди, че гласът на "белите" ще отиде за Михаил Касабов:

Изборът на Славия - Михаил Касабов

"Гледам тези ограждения и си викам "На война ли отиваме, на Конгрес ли отиваме"... Би трябвало разумът да надделее и хората да очакват нещо по-добро. Ние сме за честен конгрес. Затова предложихме да няма тъмни стаички. Оставаме на позицията за подкрепа на Михаил Касабов!", заяви Стефанов, цитиран от "Dsport", а след това допълни по адрес на Касабов:

"Това е човек с контакти, с разум, с опит, с интелект. Има всичко, което е необходимо за един добър администратор, един добър ръководител".

Венцеслав Стефанов

"Президентът на БФС не е нито треньор, нито някакъв организатор на мероприятия. Затова си има хора. Президентът трябва да е човек с опит, имидж, да се ползва с авторитет, с име и да може да представи България навсякъде, където е необходимо със своя авторитет", изтъкна босът на Славия.

"Не съм Ванга да прогнозирам как ще се реши Конгресът. Не съм пророк. Не бих станал част от следващия Изпълком. Българският футбол не иска молитва, иска мотика", каза още 74-годишният Стефанов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Само 2 думи излязоха от устата на Наско Сираков преди Конгреса на БФС!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички