Устремът на Хебър продължава: Възпитаниците на Любо Пенев в топ 3 след успех над Локо София (ВИДЕО)


Устремът на Хебър продължава: Възпитаниците на Любо Пенев в топ 3 след успех над Локо София (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2341 0

Хебър (Пазарджик) постигна минимален успех с 1:0 като гост на Локомотив София на стадион "Надеджда" в мач от шестия кръг на родната Първа лига. Единственото попадение бе отбелязано от сина на Любослав Пенев - Николас, през първата част.

Срещата започна динамично, като до 10 минута бяха създадени интересни положения и пред двете врати. Точно след 10 минути игра обаче се стигна до спорна ситуация. Гостите поискаха дузпа след сблъсък на Ангел Бастунов със Симеон Мечев. Реферът не посочи бялата точка а ВАР потвърди решението му.

В 25-ата минута резултатът бе открит. Георги Вълчев изведе Атанас Кабов, а той пусна пас от аутлинията към Николас Пенев. Синът на Любослав с лекота отклони топката и вкара за 1:0.

Гостите продължиха с натиска и след гола, но така и не успяха да намерят второто попадение след пропуск на Георги Николов. Локо София можеше да изравни в добавеното време на първата част, но удар на Даниел Кими бе блокиран.

Стойчо Стоев изглежда не е бил доволен от видяното през първата част и направи смени още на почивката. Това направи неговия състав още по-свеж, като той започна да създава положения. В първите десет минути шансове се откриха пред Карлос Франса и Милошев, но те бяха неточни.

В 63' съдията Георги Иванов отсъди дузпа за Локомотив София, след като топката срещна ръката на Роберт Мазан. Иванов бе привикан на екрана и след като изгледа ситуацията отново отмени първоначалното си решение и удар от бялата точка нямаше. До края на срещата играта се накъса доста и не се стигна до по-сериозни положения и Хебър се поздрави с трите точки.

Хебър вече е трети във временното класиране с актив от 11 точки, а след седмица ще излезе срещу Локомотив Пловдив. Локо София продължава да е на десетата позиция с 6 пункта. В следващия кръг "железничарите" ще гостуват на Крумовград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички