Новият наставник на ЦСКА 1948 Николай Панайотов: Нямам опит, но всеки треньор си има цели


Новият наставник на ЦСКА 1948 Николай Панайотов: Нямам опит, но всеки треньор си има цели
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2080 0

Новият старши треньор на ЦСКА 1948 - Николай Панайотов, даде пресконференция преди домакинството срещу Етър Велико Търново от 6-ия кръг на Първа лига (21-ви август, 20:30 часа).

Припомняме, че той пое "кормилото" от "ръцете" на Атанас Рибарски, а тимът се намира в негативна серия от четири поредни мача без победа във всички турнири.

"Радвам се, че имам възможността да видя отбора на ЦСКА и благодаря на ръководството за доверието. В съблекалнята има доста качествени футболисти, всеки един треньор, които работи с тях, му се иска да се представя по най-добрия начин. За мен е чест да работя. Докато има нужда от мен, ще работя!", започна Панайотов.

"На първо време целта е отборът да се представи по най-добрия начин срещу Етър. Трудно е още да се каже дали са свикнали - както е неочаквано за тях, така е и за мен. Опитваме се да има настроение в съблекалнята и да постигнем победа".

Наставникът обясни и че е фен на атакуващия футбол: "Нямам опит, но всеки треньор си има цели, естествено. С времето ще покажем дали ще успеем да ги постигнем. С оглед на футболистите ни, задължително е да играем атакуващ футбол, привърженик съм на този тип футбол".

"Надявам се момчетата да си повярват, че могат, има изключително качество в отбора, трябва да играем атакуващо. Идвам в помощ, разговарям с футболистите да намерим добро решение за тях и да успеят да излязат мобилизирани за следващия мач. Не мога да давам оценки на колегите, които са били преди мен", категоричен бе Николай Панайотов за финал.

*Четете последните новини от българския футбол в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички