Изгонен след по-малко от месец? Бъдещето на Ел Маестро в ЦСКА зависи от Ботев (Враца)?


Изгонен след по-малко от месец? Бъдещето на Ел Маестро в ЦСКА зависи от Ботев (Враца)?
Снимка: Lap.bg

16039 0

Въпреки че получи гаранции за поста си лично от Гриша Ганчев, Нестор Ел Маестро може да си тръгне от ЦСКА по-малко от месец след назначаването му, твърди "България Днес". В момента сърбинът е с ултиматум - победа срещу Ботев (Враца) в неделя или губи поста си.

Кошмарният старт в ЦСКА

Наставникът започна по кошмарен начин втория си престой на "Българска армия" - 2 загуби и 1 равенство в първите 3 мача с голова разлика 1:8. В последните си 8 мача като треньор той има плачевна статистика - 8 загуби и 1 реми. Черната серия започна в турския Гьозтепе, който го уволни след 6 поредни загуби.

Враждебна среда

На Ел Маестро не му помага и враждебната среда на "Армията" - голяма част от феновете не одобряват назначението му, а и още не е спечелил доверието на футболистите. Сърбинът не успява да респектира отбора, който е разделен на групички. Това се отразява и на представянето, и на резултатите.

Играчите са и стресирани?

Според изданието играчите са допълнително стресирани от действията на агитката, част от която преди дни наряза гредите на "Армията" и изписа "Срам и позор" на вратите на съблекалнята. По-рано футболистите бяха псувани и обиждани от фенове. Междувременно, Ел Маестро иска подсилване на 3 позиции.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички