Вратарят на Ботев Враца се закани на ЦСКА (ВИДЕО)


Вратарят на Ботев Враца се закани на ЦСКА (ВИДЕО)
Снимка: Оф. страница на Ботев (Вр) във Фейсбук

3297 0

Вратарят на Ботев Враца - Красимир Костов, коментира предстоящото домакинство на ЦСКА от поредния кръг на Първа лига. Срещата от неделния следобед е с изявен фаворит в лицето на "червените", но опитният футболист е уверен във възможностите на съотборниците му. 

"Мач с един от грандовете в България. За мен и момчетата това е една отлична възможност. Дано успеем да се поздравим с успех.

Откакто аз съм в Ботев Враца не сме спечелвали точка срещу ЦСКА. Нямам обяснение защо това е така. Подготвяме се за мача, като анализираме и разузнаваме, но те са добър отбор, който е в челото на класирането", обясни стражът пред клубната медия.

"В много от мачовете досега загубихме точки, където заслужавахме такива. Класата в съблекалнята не отговаря на мястото в класирането, което заемаме до този момент. Шансът със сигурност не бе на нашата страна", обясни българинът по адрес на възможностите в отбора.

"Дани Моралес е един добър човек и добър мотиватор. Иска да се развива и повдигна духа в съблекалнята, което се вижда от резултатите.

Трябва да се борим да запазим мястото си в групата. Какво ще се случи, времето ще покаже. Надявам се феновете да ни подкрепят срещу ЦСКА. Трябва да бъдем всички заедно, за да постигнем целите си", допълни Красимир Костов в дните преди двубоя.

Вижте кой играч на ЦСКА отпадна от сметките на Саша Илич!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички