Владимир Манчев се молил на играчите си да не допускат голове, част от тях не били за професионалното ниво


Владимир Манчев се молил на играчите си да не допускат голове, част от тях не били за професионалното ниво
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1937 0

Старши треньорът на Хебър - Владимир Манчев, коментира отпадането на родния си клуб от надпреварата за Купата на България. Новакът в българския елит претърпя поражение с 2:4 от Марица Пловдив и отпадна на 1/16-финалите в турнира. 

Специалистът разкри, че се е молил на футболистите си да не допускат голове по идентичен начин. Пазарджиклията не скри и опасенията си, че част от футболистите не отговарят на елитното ниво на Хебър, за което ще бъде търсено решение на проблема. 

"Това е короната на нашето представяне до момента. Мисля, че бяхме надиграни от Марица най-вече в желание, себераздаване, борба. Ние просто дойдохме да изиграем мача, защото трябваше", бяха първите думи на Манчев.

"Досега във всички мачове получаваме по един и същ начин голове. Предупредих играчите, молих им се да не ни вкарват подобни голове, продължават да ги допускат. Явно това са ни качествата и ще търсим решение", добави специалистът, който спечели Купата на България през 2016 г. като помощник-треньор в ЦСКА.

"Ние загубихме мача 2:4. Очевидно е, че по този начин не може да се продължава. Има състезатели, които не отговарят на това професионално ниво, след като губим от отбор от Втора лига и ще търсим други играчи", завърши афектираният треньор. 

Вижте всички резултати до този момент от 1/16-финалите за Купата на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички