Бербатов изгледа на живо дерби от Втора лига, Етър с поредно реми


Бербатов изгледа на живо дерби от Втора лига, Етър с поредно реми
Снимка: Lap.bg

1882 0

Етър записа петото си реми от началото на сезона. Един от фаворитите за влизане в Първа лига завърши 0:0 при визитата си на Миньор Перник в последния мач от деветия кръг на Втора лига. По този начин "болярите" се наредиха на втора позиция във временното класиране със 17 точки, докато Спартак Плевен е лидер с две повече.

Днешната среща бе изгледана на живо от кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и част от екипа му. Легендата на българския футбол вчера бе на Националния стадион за срещата между Септември и Локомотив Пловдив, а днес затвърди за пореден път желанието си да посещава максимално много мачове.

Букмейкърите определяха домакините за фаворити в днешната среща, но именно те можеха да допуснат няколко попадения още през първата част. Шансове пред "виолетовите" се отвориха на Крум Стоянов и Живко Петков, но те ги пропиляха. Междувременно Слишков за "миньорите" нацели греда.

Втората част също бе много активна, но като че ли по-голяма част от опасните атаки бяха към вратата на "болярите". След нулевото реми Миньор излезе от зоната на изпадащите и натрупа 10 точки от девет срещи.

Вижте най-актуалните новини от българския футбол!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички