Етър и Дунав си размениха по попадение и греда във втория кръг на Втора лига


Етър и Дунав си размениха по попадение и греда във втория кръг на Втора лига
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1734 0

Мечтаещият за Първа лига Етър "стъпи накриво" още във втория кръг от стартиралия сезон във Втора лига. "Болярите" направиха 1:1 с Дунав Русе във Велико Търново, а срещата бе официален дебют за новия старши треньор на "виолетовите" Емануил Луканов пред местна публика.

И двата тима имаха своите шансове, но домакините изпуснаха "златна" възможност в началото на второто полувреме. Новото попълнение Живко Петков получи възможност за изпълнение на наказателен удар, но кълбото се отби от гредата.

Гостите успяха да се възползват от този пропуск и в 62-та минута Йордан Димитров разстреля Христо Иванов с прецизен удар от фаул. При попадението Иванов закачи мрежата и се наложи коригирането ѝ, което забави мача с няколко минути.

В 77-ата минута опитният нападател Живко Петков успя да "изкупи" пропуснатата дузпа с удар с глава, който прати топката в противниковата мрежа. Гостите обаче можеха да си тръгнат с трите точки, но в самия край гредата спаси домакините от поражение.

Мартин Петков от "драконите" отправи страхотен удар от 30 метра, който обаче се отби от напречния стълб. Така двата тима си поделиха по една точка във втория кръг.

Вижте какво се случи и в късния мач в Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички