"Вие сте тъмното и рушащо минало": Стилиян Петров скочи на БФС заради деца, оставени на дъжда (ВИДЕО)


"Вие сте тъмното и рушащо минало": Стилиян Петров скочи на БФС заради деца, оставени на дъжда (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3080 0

Един от емблематичните футболисти на България от миналото - Стилиян Петров, излезе с гневна публикация. Той стори това в личния си профил в социалната мрежа Facebook, като недоволството му бе насочено към Българския футболен съюз (БФС).

Той сподели и ВИДЕО, в което се разказва за недопустима ситуация, в която деца не могат да използват съблекалните, които били заключени, и са останали на дъжда. Стенли завършва съобщението с думите: "Вие сте миналото, тъмното и рушащо минало".

Ето и цялото му обръщение без редакторска намеса:

"Простащината и некомпетентни ръководители в системата на БФС. За пореден път председателят на областния съвет на БФС във Видин показва истинската неграмотност на БФС да назначава и опреснява ръководните си органи.

Малките деца в българския футбол трябва да имат достъп до добри съоръжения, които да улесняват развитието им, докато растат и овладяват уменията си. Защо ли тези зависими ръководители в определени райони се отнасят така вулгарно и некомпетентно с нашите футболни таланти?

Адекватните и модерни съоръжения привличат и подтикват децата да играят футбол, подхранват страстта им и ги мотивират да преследват кариера във футбола. Добрите съоръжения се изграждат, за да вдъхновяват младите момчета и момичета, да подпомагат подхранването и култивирането на техния талант и развитието им като цяло!

Добрите съоръжения осигуряват сигурна и безопасна среда за обучение на тези малчугани!

Осигуряването на безопасна тренировъчна среда помага за повишаване на морала им, внушава дисциплина и състезателни нагласи, които резонират както на терена, така и извън него.

Добрите условия за развитие и подходящите съоръжения могат да насърчат децата да участват, да подобрят развитието на уменията, да насърчат психoлогическото им здраве и да привлекат нови таланти!

Страхът от настъпващата промяна и изтръгването на всички тези заклеймени датчици всява още по-голяма паника и напълно необосновани решения на някои хора в БФС и структурите им!

Но нека знаят - времето ви изтича! Бъдещето е на хора, които биха правили всичко в името на българските деца, вместо в името на своите лични интереси и изкривени разбирания. Бъдещето е на българските деца! Вие сте миналото, тъмното и рушащо минало!" - написа Стенли.

Малко по-рано пък друго действие от централата породи учудване. Съдийската комисия призна за огромна грешка на съдия, НО... пак му даде наряд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички