Виктор Касай атакува ЦСКА, Левски и Лудогорец: Очаквах празник, а беше война


Виктор Касай атакува ЦСКА, Левски и Лудогорец: Очаквах празник, а беше война
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3125 0

Председателят на Съдийската комисия към Българския футболен съюз - Виктор Касай, насочи остри реплики към трите гранда у нас ЦСКА, Левски и Лудогорец.

Специалистът разкритикува тимовете за малкото игрово време в мачовете помежду им. Той не пропусна да отбележи и "военната" обстановка на стадион "Българска армия" в двубоя срещу разградчани, която не му е харесала.

"Очаквах празник, а беше война"!

"Когато започнах да гледам мача между ЦСКА и Лудогорец, очаквах празник на футбола, но за жалост в някои моменти беше война. Атмосферата беше много, много негативна. Мисля, че отборите трябва да се подобряват в това отношение. Направих си труда да проверя и се оказа, че реалното игрово време в мача е било 41 минути", коментира Виктор Касай в предаването "Домът на футбола" и продължи.

За "Вечното дерби"

"Спомням си също и дербито ЦСКА - Левски, тогава беше 40 минути. Така че топ отборите в България имат нужда от подобрение. Да се концентрират повече върху футбола, а не върху други неща", допълни още той.

Междувременно СК към БФС публикува съдийските си наряди за мачовете през уикенда у нас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички