Времето на Михайлов изтече, ще бъде издигнато ново лице от задкулисието, категоричен е футболен агент


Времето на Михайлов изтече, ще бъде издигнато ново лице от задкулисието, категоричен е футболен агент
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5200 0

Футболният агент Георги Захариев, който бе и кандидат за президент на БФС, изрази своето мнение за случващото се българския футбол. Според него времето на Борислав Михайлов начело на футболната централа е изтекло и самият той е наясно с него.

"Времето на Борислав Михайлов изтече, той е наясно. На следващите избори, остават му 2 години и половина, дали ще е тогава, или преди това, няма да се кандидатира повече. Наясно е, че приключи, той е тотално компрометиран. Никой не иска да работи повече с него. Дори клубовете, които го подкрепяха досега, знаят, че той е бита карта“, заяви агентът пред колегите от "dsport".

Ново лице от задкулисието

"На следващите избори срещу Димитър Бербатов ще бъде издигнато ново лице от задкулисието, което подкрепя Борислав Михайлов. Ще издигнат човек, който е „неопетнен“, чист, излъскан образ, който ще се опита да спечели. Този човек няма да е Борислав Михайлов, защото приключи. Съжалявам, че такава легенда стигна от ниво, в което децата по улицата искат да се снимат с него до ниво, в което му се подиграват. Освен някое дете да се пошегува със снимката си с Борислав Михайлов и после да стане обект на подигравки, не виждам какво друго може да стане. Казвам го с огорчение, защото е легенда на българския футбол като футболист", долъни той.

Според него "БФС спи", а там работят хора, на които не им се занимава. "Като ръководител, както той си пишеше шестици, обществеността му пише слаб 2. То се вижда. Всички квалификации, които започваме, след два-три мача гледаме към следващия цикъл. Много хора, които не са запознати с материята, питат Борислав Михайлов с какво е виновен, че клубовете не налагат българи и купуват чужденци. Той има страшно много какво да направи. Той определя кой е ръководителят на треньорската школа, отговаря за това как се отговарят усилията на БФС в детско-юношеския футбол, в първи състави, могат да се въведат ограничения за брой чужденци.

Може да се направи много откъм програма на първенство. Клубовете осъзнаха колко е излишна елитната група от 19 години, че се отказаха да я играят, някои от тях самосиндикално си създадоха дублиращи отбори, къде успешно, къде не, но цари пълен хаос. БФС няма ясна визия как да се случи интеграцията на юношите в първите отбори". Междувременно пък фенове на ЦСКА скочиха на БФС заради наложеното наказание от 2 мача без публика.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички