Веско Минев се закани на ЦСКА 1948 и Левски за баража за Европа


Веско Минев се закани на ЦСКА 1948 и Левски за баража за Европа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5757 0

Помощник-треньорът на Арда КърджалиВеселин Минев, който водеше тима заради наказанието на Александър Тунчев, изрази мнението си след магическия и инфарктен обрат над Славия с 3:2. Бившият национал отсече, че кърджалийци ще се борят за победата в евентуалния бараж да Европа, без значение кой ще е съперник в него – ЦСКА 1948 или Левски.

МНЕНИЕТО НА АСИСТЕНТА НА ТУНЧЕВ

Мисля, че с изключение на първите 20 минути владеехме инициативата. Мисля, че заслужено се поздравихме с победата, макар и инфарктно“, започна коментара си Минев.

Не мисля, че Славия толкова ни притисна, колкото ние не играхме. След 20-ата минута заиграхме както искахме. Втора контраатака ни направиха, минаха през целия център и 2:1. Намерихме сили да обърнем мача. За пореден път отборът показа характер“, продължи той.

„Мисля, че статичните положения ни попречиха да сме в шестицата. Това ни е ахилесовата пета. С течение на времето се надявам да изчистим този проблем. Мисля, че вече няколко мача ние нямаме загуба. Играем добре. Настроението в тренировките е приповдигнато. Отиваме в Пловдив за победа. Надявам се да я постигнем“, обяви асистентът на Тунчев.

Ние бяхме на незавидна позиция. Отдаде ни се шанс заради резултатите. Ако успеем, ще се радваме. Ако не, продължаваме. Ще отидем да спечелим баража, без значение дали ще играем срещу ЦСКА 1948 или Левски. Нямаме предпочитания“, завърши Минев.

А ето какъв „шокиращ“ призив към Ботев Пд отправи героят за Арда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички