Героят на Арда Кърджали към Ботев Пловдив за решителния мач за баража за Европа: Играйте с юношите срещу нас


Героят на Арда Кърджали към Ботев Пловдив за решителния мач за баража за Европа: Играйте с юношите срещу нас
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2809 0

Героят за Арда КърджалиПреслав Боруков, изрази много любопитно мнение след драматичния обрат с 3:2 над Славия. Той заби две от попаденията за своите, като второто дойде във 2-ата минута на добавеното време. Успехът изведе кърджалийци до седмото място, което дава право на участие в бараж за определяне на четвъртата квота на България за евротурнирите.

МНЕНИЕТО НА ГОЛМАЙСТОРА

Минахме през много тежки моменти през целия сезон. Много бяхме ощетявани и вече дойде моментът, късметът да е наша страна. Абсолютно заслужена победа, абсолютна доминация над Славия, които само лежаха, падаха и бавеха играта. Щастлив съм, че шансът и спортната подготовка бяха на наша страна от доктора, през домакина и шофьора на автобуса – заслугата е на целият клуб“, започна коментара си Боруков.

„Предстои ни още един финал до края и мога да сваля шапка на тези футболисти, защото за нас всеки мач е като финал и всеки оставя душата си на терена“, продължи той.

Всички сме допринесли за тази победа, така стана, че аз бях на правилното място в правилния момент и късметът бе на моя страна. Силно се надявам Ботев Пловдив да не прави изненади, а да продължи да си налага юношите срещу нас. Хубаво е да имат футболисти от България и да се реализира националния ни отбор. Нека да се развиват хора от школите, даже ги призовавам Ботев да си играят с юношите“, завърши Боруков.

ВИЖТЕ ТУК РЕПОРТАЖ ОТ ДРАМАТА В КЪРДЖАЛИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички