Венци Стефанов не пожали Ботев и Локомотив Пловдив, Бербатов също си мина по реда


Венци Стефанов не пожали Ботев и Локомотив Пловдив, Бербатов също си мина по реда

2307 0

Венцеслав Стефанов даде интервю пред "Sportal", в което коментира последните изказвания от лагерите на Левски и ЦСКА, но не пропусна да изкаже своето мнение и по отношение на двата пловдивски гранда - Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив.

Босът на Славия попита защо държавата е дала милиони за стадиони на едни, а на другите не:

"Откъде-накъде държавата даде куп милиони на пловдивските Ботев и Локомотив? Защо? Да им се направили стадионите! Добре, а на другите отбори? Откъде-накъде питам! На Славия нито 1 стотинка, а на Ботев 20 милиона - това какво е? Аз не искам да ми дават парите на мен, а да дойдат и направо да изградят нещо. Хайде! Ние, останалите клубове, ядем доматите с колците ли? Много е лесно така", каза Стефанов и отново отново индиректно спомена Димитър Бербатов:

"Много е лесно и да се обещава. Като онзи дето обещава и някои клубове мислят, че като седне в креслото в Бояна, ще потекат реки от благоденствие. Продължавам да ги чакам за публичен диспут. Страхуват ли се? Готов съм да седна пред камера срещу всички, цялата им бригада - адвокатчето, кандидат-министъра, трите катъра. Да идват - имам въпроси, които искам да им задам. Стига са се крили".

Преди броени дни Димитър Бербатов излезе с видеообръщение, в което обяви, че нов Конгрес в БФС ще има и посочи датата за неговото провеждане!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички