ЦСКА 1948 взе точка от 10 от Славия с първи точен удар в 88'


ЦСКА 1948 взе точка от 10 от Славия с първи точен удар в 88'
Снимка: Lap.bg

1712 0

Славия и ЦСКА 1948 завършиха наравно 1:1 в двубой от 19-ия кръг на Първа лига. Гостите водеха с 1:0 до 90-ата минута, въпреки че играха 66 минути с човек по-малко. Двата тима спретнаха здрав и динамичен двубой. Иван Минчев откри за Славия в 17-ата минута, а 9 минути по-късно вратарят на "белите" Светослав Вуцов бе изгонен. ЦСКА 1948 изравни в 90' от корнер чрез Стелиян Добрев.

В този мач домакините не успяха да отправят точен удар към вратата на Славия цели 88 минути. "Белите" пък откриха резултата в 17' след грешка на съперника в средата на терена и бърза контратака. В ситуацията Емил Мартинов центрира в наказателното поле, а след рикошет топката стигна до Минчев. Той прати топката в мрежата на Даниел Наумов от чиста позиция. "Белите" имаха и 2 други опасни удара до почивката.

В 26' вратарят на гостите Светослав Вуцов беше изгонен с директен червен картон, след като извърши нарушение срещу Георги Русев. При отсъденото нарушение Ивайло Чочев стреля неточно и прати топката над вратата. В игра на мястото на изгонения Вуцов се появи 45-годишният Георги Петков.

В 76' ЦСКА 1948 стигна до гол чрез Денислав Ангелов, но той не беше зачетен първоначално заради засада. След допитване до ВАР стана ясно, че е имало нарушение на асистиралия Валентин Йосков, който е играл с ръка. Шест минути по-късно Чочев нацели дясната греда на Петков, но изравнителното попадение падна в последната минута на редовното време. Тогава след центриране от корнер Стелиян Добрев засече с десния крак и прати топката зад голлинията за 1:1.

В класирането "белите" са на пето място с 29 точки, а днешният им съперник има 10 точки по-малко и е на десета позиция. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички