Венци Стефанов с поредна остра атака срещу Лудогорец


Венци Стефанов с поредна остра атака срещу Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1825 0

Босът на Славия Венцеслав Стефанов нападна много остро българския шампион Лудогорец и предрече, че хегемонията им е към своя край. 

"Тази година и следващите години нещата в нашия футбол ще бъдат доста по-различни. Хегемонията на Лудогорец ще бъде нарушена, убеден съм. В момента Лудогорец има най-силния отбор, веднага след него е ЦСКА. През следващите месеци ЦСКА може да задмине Лудогорец. Преди 4-5 години Лудогорец беше най-симпатичният отбор, но сега е най-мразеният.

Аз също съм се радвал на техните успехи и съм ходил на мачовете. Защо всички трябва да се съобразяваме с тях? Качили са се на главата на всички. Има отбори, които се навеждат, тъй като не могат да оцеляват. Вместо да даваме шанс на нашите деца, играят някакви бразилци. И после имат претенции", заяви Стефанов на пресконференция. 

"Един човек определя кога да се играе. Нормално ли е? В Европа се играе в 15 часа, в 16 часа, а ние тук. И защо не пишете тези неща? Да не сте роби някакви? Поместете го някъде това, за да видят хората какво казвам! Онзи човек иска неговият отбор да играе в Шампионска лига", допълни още собственикът на "белите".

Стефанов заяви, че ако има сериозен кандидат за Славия би продал клуба. "На тези фенове, които ни обиждат, не им обръщаме внимание. Ако се намери човек, който да вземе Славия за по-добро, ще говоря с моите колеги и съм готов да отстъпя клуба. Трябва да знаете, че Славия няма да изпадне от "А" група. Сигурно на някои много им се иска, ама няма да стане. Цели 103 години не е станало, та сега! И то баш по мое време. Е, няма да стане". 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички