Венци Стефанов след 0:4 от Левски: Разстроен съм


Венци Стефанов след 0:4 от Левски: Разстроен съм

1479 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че е крайно разочарован не от тежката загуба от Левски с 0:4, а от съдийството на мача.

Арбитърът Ивайло Стоянов даде доста спорна дузпа, от която "сините" поведоха в резултата в 31-ата минута.

"Не е само дузпата, а голът от засада. Не ме карайте да коментирам много, защото ще кажа лоши неща. Заболяха ме очите, вече 25 години. Разстроен съм", сподели членът на Изпълкома пред "Тема Спорт".

"Когато ти обърнат мача, ако играеш срещу Чепръчане е едно, а когато излизаш срещу Левски на "Герена", е съвсем друго. Така че вина нашите футболисти в случая нямат. Да, сигурно си имаме своите грешки, но те в никакъв случай не са повлияли на резултата", добави босът на "белите".

След загубата от "сините” стана ясно, че ръководството на Славия е вписало протест срещу поведението на феновете на съперника.

"Протестът е отправен и към делегата Боян Кайров, който го вписа в своя протокол като нещо, което подлежи на санкция по думата на наредбата. Изразих протест по повод поведението на по-голямата част от публиката на Левски, която през цялото време скандираше най-обидни и вулгарни реплики против президента на клуба Венцеслав Стефанов", заяви пресаташето на "белите” Борислав Константинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички