Лудогорец с лесна победа срещу Славия в София


Лудогорец с лесна победа срещу Славия в София
Снимка: БГНЕС

3330 0

Шампионът на България Лудогорец победи с убедителното 4:0 като гост Славия в мач от 8-я кръг на Първа лига. Срещата на националния стадион "Васил Левски" мина под пълното превъзходство на разградчани, които заслужено спечелиха срещу "белите".

Клаудио Кешеру вкара два гола, а Върджил Мисиджан и Жуниор Кишада добавиха по едно попадение.

С тази победа "зелените" събраха актив от 18 точки и остават втори, на една зад ЦСКА. Славия пък остава в дъното на класирането с 5 точки.

Още при втората си атака в мача Лудогорец поведе в резултата. Марселиньо проби от ляво и върна към Кешеру, който технично откри резултата - 0:1.

Стефан Велков загуби топката в 19' пред наказателното поле и после опита да поправи грешката си, но извърши нарушение срещу Кешеру пред вратата си и последва сигнал за дузпа. Зад топката застана румънецът, като с добре премерен удар удвои аванса на своя тим.

4' след подновяването на играта Върджил Мисиджан вкара за 3:0, след като получи добра топка пред наказателното поле, пое я с гърди и от въздуха препарира Стергиакис.

15' преди края на срещата и Кишада се разписа след поредна грешка в защитата на Славия. Играчът на Лудогорец открадна върната топка към стража на "белите" и без проблем покачи на 4:0.

Преди мача

Отборът на Лудогорец ще изиграе втори пореден мач в София, след като през седмицата завърши 0:0 с Левски на "Георги Аспарухов" в отложен мач от 1-я кръг на първенството.

"Орлите" са единственият тим в Първа лига, който няма загуба от началото на сезона, но за сега момчетата на Димитър Димитров остават на втората позиция с 15 точки. Лидер е ЦСКА с 19.

Славия от своя страна записа четири поредни мача без победа, в които има и три поражения. За момента "белите" са на 12-та позиция с пет точки.

Състави:

Славия: Стергиакис, К. Велков, Димитров, Ст. Велков, Велев, Мартинов, Иванов, Абуд, Христов, Узунов, Ндонг

Лудогорец: Броун, Лукас Саша, Терзиев, Пластун, Натанаел, Горалски, Кампаняро, Марселиньо, Вандерсон, Мисиджан, Кешеру

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички