Венци Стефанов отново "захапа" Левски и го обяви за цел на Славия


Венци Стефанов отново "захапа" Левски и го обяви за цел на Славия
Снимка: БГНЕС

1689 0

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов говори отново след победата на "белите" в отложеното "най-старо столично дерби". Срещата трябваше да се изиграе през лятото, но европейските срещи на Левски отложиха срещата. 

Те обаче не успяха да се преборят в нея и отстъпиха с 2:1 в "Овча Купел", а след срещата имаше редица контузени, ВАР пък решително се намеси в редовното време. Стефанов използва момента отново да коментира любопитния двубой, а с това да обяви и целта пред Славия.

"Целите пред Славия са, колкото пъти хванат Левски, толкова да го бият. Това е основната. И днеска, и нощеска, както се казва. Имаше и четирима души осакатени от Славия. Това футбол ли е? Ако излизат на ММА битки, е друг въпрос. Безобразно. Не вярвам треньорът им (б.а. – Станимир Стоилов) да ги кара и учи да правят такива неща, защото той е коректен човек. Но това безобразие, което се засажда като начин на мислене и отношение с колегите си, с другите футболисти до нищо добро няма да ги доведе“, коментира Стефанов пред "Тема Спорт".

Преди срещата също имаше напрежение, след като президентът на домакините постави високи цени за гостуващите привърженици, като обясни, че причината са вандалските прояви на "сините" на съоръжението през годините!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички