Венци Стефанов към феновете на Левски: Като трошат - ще купуват, сменявал съм седалките над 10 пъти


Венци Стефанов към феновете на Левски: Като трошат - ще купуват, сменявал съм седалките над 10 пъти
Снимка: Martin Atanasov / LAP

2524 0

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, даде интервю пред "Тема Спорт" преди сблъсъка с Левски, който ще се изиграе утре (12 октомври) от 17:15 часа. В началото босът на "белите" коментира назначението на Станислав Тодоров за главен съдия:

"Станислав Тодоров е сериозен съдия, сериозен мъж. Врял е и кипял в българския футбол. Смятам, че няма да се подведе и ще свири дербито по правилата".

Стефанов каза няколко думи и за позицията на феновете на "сините", в която бе замесено неговото име:

"Левскарите скачат и пишат срещу мен, обаче, ако погледнете последните мачове, ще видите към кой съдиите са били благосклонни и към кого не. Така че - нека да видим първо действителността и после да пишем. 1:0 със съдийско рамо се превърна в техен патент. Нека да не тичат пред вятъра. Уважавам това, че привържениците си подкрепят отбора и го издържат и всичко останало. Но истината е само една, няма две. И ако са мъже ще си признаят, ако не - ще лаят като... помияри".

Президентът на Славия сподели и какво очаква от самия сблъсък: "Преди мачове не обичам да говоря. Нека момчетата да излязат и да играят. Сигурен съм, че на терена ще има един отбор от българчета и един, който е хибридна смес". Венци Стефанов бе запитан и за какво иска да се говори след последния съдийски сигнал: "За футбол, а не за съдийството или за фенски простотии. Като трошат - ще купуват. Баба ми викаше - чупи, купи. В този сектор седалките съм ги сменявал над 10 пъти".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Проблем на "Герена"! Звезди на Левски "висят" за мача със Славия!?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички