Босът на Славия: Чужденците в Левски, ЦСКА, Ботев и ЦСКА 1948 не са с нищо повече от българите


Босът на Славия: Чужденците в Левски, ЦСКА, Ботев и ЦСКА 1948 не са с нищо повече от българите
Снимка: Lap.bg

1583 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов за пореден път се застъпи за българските футболисти и разкритикува водещите в класирането отбори, с изключение на Лудогорец, за привлечените от тях чужденци. Запитан за коментар относно решението на Левски да не дава път само на българските играчи, а да привлича и чужденци, той заяви:

"Смениха плочата. Най-лошото е, че това го виждам и при Любо Пенев и се чудя, докога ще го търпят. Бяха отбор само от българи и сътвориха толкова неща, хвърлиха сумати пари и сега гледам куп чужденци и при тях.Като взимаш чужденци, поне вземи такива, които да са минимум с класа над българите. А тези, които ги гледам и в Левски, и в ЦСКА, и в Ботев Пловдив, и в ЦСКА 1948 с нищо не са повече от нашите футболисти, ама с нищо. Различават се единствено по цвета на кожата".

Запитан от "Тема спорт" дали между него и треньора Златомир Загорчич продължава да има разбирателство, Стефанов коментира: "Както виждате - има. Иска ми се още повече да налага млади играчи, но все пак той е треньорът и той преценява. Но зная, че имаме добър, здрав, тил. И няма да търся играчи в четвърта или трета лига в чужбина, безработни, бегълци, емигранти и какви ли още не". А ето как отговори той на феновете на Левски, които по-рано критикува.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички