Венци Стефанов: Феновете на Левски са сган, ще се прекръстя на Владимир Путин


Венци Стефанов: Феновете на Левски са сган, ще се прекръстя на Владимир Путин
Снимка: принтскрийн

8440 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов нападна остро феновете на Левски заради инцидента след мача между двата тима вчера. Както е известно, няколко фенове на "сините" нахлуха в сектора на привържениците на Славия и пребиха един от тях след провокация.

"Искам да кажа нещо за това, което стана на трибуните. Това там е сган! Една сган, която не само чупи стадионите на другите отбори, но и своя. Трябва да се вземат мерки! Билетът за тях догодина ще е 50 лева. Не знам полицията и стюардите какво са правили. Когато тази сган гостува някъде, да ги слагат в клетки. Сигурно трябва звероукротител като в зоологическата градина", заяви Стефанов пред "Спортал".

"Съдиите бутат Левски, но отново бием. Вие не видяхте ли, че ги побутваха? Не видяхте ли авантите? ВАР-аджиите си измислиха засада, но и това не помогна. Доволен съм!

Дали сега ще се прекръстя на Иля Салиев? Защо? Аз казах, че ще се прекръстя, ако не ни режат на "Герена". Е, стана това, което очаквах. Но и това не ги спаси. Ако ще се прекръствам, ще се прекръстя на Владимир Путин", допълни босът на "белите". А ето с какво изречение излезе Илиана Раева след загубата на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички