Венци Стефанов: Ако спечелим купата, пак ще изляза с фланелка на Путин!


Венци Стефанов: Ако спечелим купата, пак ще изляза с фланелка на Путин!
Снимка: БГНЕС

5103 0

Босът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че отново ще излезе с фланелка с лика на руския президент Владимир Путин, ако "белите" спечелят Купата на България. Стефанов бе с такава фланелка на финала за купата през 2018-а, когато Славия триумфира.

След днешната победа над Берое, която класира Славия за 1/2-финалите в турнира, Венци Стефанов бе попитан за въпросната фланелка с лика на Путин в контекста на руската инвазия в Украйна. "Ако вземем купата, пак ще изляза с фланелка на Путин", категоричен бе Стефанов.

"Всички, които обичат България, да не забравят, че два пъти руснаците идваха приятелски и дано пак да идват приятелски. Защото ако продължаваме така, може и да не са толкова приятелски настроени. Украйна и Русия са братски народи, да си се разбират", добави босът на Славия.

Венци Стефанов коментира и снежните топки срещу премиера Кирил Петков. "Гледам днес, че на Шипка хвърчат снежни топки. България е за българите. Когато атовете се ритат, мъненките да не си завират оная работа, защото ще ги боли."

"Дайте да си гледаме държавицата. Ще поскъпват цени и кой е виновен? Можехме да имаме евтина газ, евтин бензин. Мечката е опасна, а ние тръгнахме да ядем мед. А тази мечка е опасна, внимавайте”, каза Венцеслав Стефанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички