Венцеслав Стефанов бесен от решението на БФС: Борислав да си помисли...


Венцеслав Стефанов бесен от решението на БФС: Борислав да си помисли...
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

1551 0

Босът на Славия Венцеслав Стефанов се изказа много остро срещу решението на БФС да "вдигне бариерата" за броя на чужденците с паспорти извън Европейския съюз. Пред "Sportal" той нарече решението безумие и обяви, че неговият отбор няма да се възползва от него:

"Не, не, не, не, не! Няма шанс Славия да погледне към другите пазари! За какво тогава е тази школа, която толкова години поддържаме? За какво тренират и се обучават нашите деца? Нищо не може да замени българското! Нито играчи от Северна Македония, нито играчи от Патагония, нито от Фиджи, могат да се мерят с малките слависти, които са рожби на школата на Славия!", отсече той.

"Наречете ме старомоден, сигурно съм от изчезващ вид, но за мен България и българското е над всичко! Затова и Жоро Петков каза, когато го интервюирахте, че Купата на България, която спечели с младия отбор на Славия, му е най-сладка! Не всичко е пари и титли, има и по-важни неща. Искам да виждам наши деца!".

Стефанов "захапа" косвено и Георги Иванов - Гонзо: "А някой помисли ли за националния отбор? Някой ще вземе чужденци, ще постигне някакъв успех в Европа, ще натрупа средства, но кой ще отговаря за това, което ще се случи с националния отбор? Гонзо ли? Това е чутовна глупост".

"Немислимо е! Нямам идея кой го е предложил, но е безумие! Борислав да си помисли... Някой там е прокарал идеята, но това решение не е в интерес на българския футбол", категоричен бе президентът на Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички