Венцеслав Стефанов: Бербатов да извади пари и да направи конгрес, едно кафе не е почерпил


Венцеслав Стефанов: Бербатов да извади пари и да направи конгрес, едно кафе не е почерпил
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

2849 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде интервю, в което говори за БФС, Димитър Бербатов и шампионата в Първа лига. Той направи прогноза, че Лудогорец отново ще бъде първенец на България, а освен това обвини Бербатов за скандалите в родния футбол.

"Скандалите ги забъркват тези, които искат да превземат БФС. БФС си работи, няма вина. Но Бербатов и екипът му правят простотия след простотия. Аз не мисля, че ще има нов конгрес тази година. Ще видим, времето е пред нас и ще покаже. Не виждам смисъл да се прави конгрес след конгрес, за да може някой да си чеше егото.

Нека Бербатов извади пари и да го организира. Той едно кафе не е черпил. Неговият екип всъщност не са само тези, които са с него. Има други хора зад Бербатов, които искат да управляват. Чудя им се на акъла" - започна той пред "блиц".

"И този сезон шампион ще е Лудогорец, така ги виждам нещата. Да, представиха се незадоволително есента, но ще си вземат бележка и ще се стегнат. ЦСКА също има шанс, ще видим. От тези шампионски опити забравяме за националния отбор и юношеските гарнитури. Лудогорец и ЦСКА се напълниха с чужденци, българските футболисти остават на заден план. Срам и резил, не харесвам такива шампиони" - довърши още Стефанов.

Преди това пък Венци Стефанов сравни секса с футбола и трансферните сделки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички