Венци Стефанов сравни секса с трансферите и разкри много любопитна сделка


Венци Стефанов сравни секса с трансферите и разкри много любопитна сделка
Снимка: Lap.bg

4163 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде интервю, в което направи колоритно сравнение между секс и трансферните сделки във футбола. Освен това той призна, че Андреа Христов вече е футболист на Козенца, както и че синът на Гонзо - Александър Иванов, ще е част от "белите".

"Преди Нова година разбрахте, че привлякохме сина на Хосе Мари Бакеро - Джон. Сега мога да разкрия, че и синът на Гонзо идва при нас, подписахме. Александър Иванов е нападател, надявам се да ни помогне в атаката. Момчето има качества.

Андреа Христов вече е футболист на Козенца. Продадохме го, сумата не е важна, доволни сме. Андреа ще подпише договора си в близките дни, тъй като досега беше на ваканция в Занзибар. В бизнеса е като в секса - трябва и двете страни да бъдат доволни. Ако има оферти, които ни задоволяват, бихме продали и други наши играчи. За Светослав Вуцов има интерес, но нищо конкретно като предложение към момента" - започна той пред "блиц".

"За 2022 година си пожелавам здраве - на мен и близките ми, както и на момчетата. Не трябва да сме алчни. С какво ще запомня 2021 г.? С многото скандали, изборите, ковид. Не беше приятна година, но това е животът. Трябва да се борим, да не чакаме нищо на готово. Аз също минах през коронавируса, и то никак не леко. Радвам се, че успях да го преодолея" - сподели още той.

Вижте повече за трансфера на Андреа Христов от Славия в Козенца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички