Величков разкри, че се надига преврат в БФС, Домусчиев и Спас Русев вдигнали ръце


Величков разкри, че се надига преврат в БФС, Домусчиев и Спас Русев вдигнали ръце
Снимка: БГНЕС

13574 0

Членът на Изпълкома на БФС и част от екипа на Димитър Бербатов – Петър Величков, се впусна в подробности по темата с вписването на Михаил Касабов като изпълняващ длъжността президент на БФС и опитите на четирима да го спрат чрез жалби. 

Величков сподели притеснителни информации

Става въпрос за членовете на Изпълкома - Емил Костадинов, Румян Вълков, Йордан Лечков и Димитър Георгиев, които подадоха жалби срещу вписването на футболния деятел, но то вече се прие. Бербатов по-рано в сряда разкри, че съдът е почнал да отхвърля жалбите.

По-притеснителното от коментарите на Величков пред Dsport e, че според него в най-скоро време се задава опит за преврат в управлението на централата. Той се надява хора като Спас Русев и Кирил Домусчиев да се намесят в ролята си на членове е Изпълкома. 

Коментарът на Величков

"Последното нещо, от което държавата има нужда в момента, е хората да бъдат изкарвани на улицата от тези хора (бел.ред. Емил Костадинов, Румян Вълков, Йордан Лечков и Димитър Георгиев), тези четиримата плюс Михайлов. Няма нужда от това. Призовавам останалите разумни и интелигентни членове на Изпълкома, да не застават зад тези петимата. Има колеги, които поради заетостта си не идват на заседанията на Изпълкома, дават пълномощни, да поемат своята отговорност. Призовавам ги да не дават пълномощни на тези петимата, да дадат на други колеги, да не дават пълномощни извън дневния ред на заседанията, да бъдат вкарвани други точки и да бъде гласувано свободно по тях.

Последните пълномощни на колегите Спас Русев, Кирил Домусчиев и имаше трети човек с пълномощни. Бяха дадени пълномощни и бяха казали „Правете каквото искате, ваша работа“. Аз ги разбирам, вероятно на тях им е писнало от тези хора и не искат да се занимават с тях, но да поемат отговорност, защото заседанието в петък е изключително важно. Там ще бъде направен опит за този преврат.

Тези хора, по този начин ще заявят пред цяла България, че след като Михаил Касабов спази закона, той трябва да бъде наказан и отстранен. Пред цяла България те ще покажат тяхната цел, ще покажат, че лъжат, заблуждават, хвърлят прах в очите на хората с фиктивни оставки“, обясни Величков.

Вижте по какъв начин обоснова жалбата си Йордан Лечков!

Още: Петър Величков зададе значим въпрос, нападна човек на Борислав Михайлов и направи важни уточнения

Разкритие: Името на човека на Боби Михайлов, който "трябва" да го замести в БФС

Петър Величков заговори за обрат с оставката на Михайлов, свързан с ротацията на кабинета и отсече: Тя ще се приема с явно гласуване

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички