Валери Божинов обясни защо напусна Септември и с какво ще се занимава в бъдеще


Валери Божинов обясни защо напусна Септември и с какво ще се занимава в бъдеще
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3521 0

Бившият футболист на Левски, Ботев Враца и Септември София - Валери Божинов, даде интервю пред "Dsport", в което разкри защо вече не е част от Септември и с какво смята да се занимава занапред.

Той заяви, че след напускането на треньора Славко Матич е било нормално да прояви коректност към него и също да си тръгне: "Нормално е, след като Славко Матич ме покани в Септември, аз да съм коректен с него и да си тръгна след неговото напускане. Имаше какво да науча и аз от него, а най-вече младите футболисти на отбора", каза Божинов пред изданието и благодари на всички, с които е работил в клуба.

Бившият нападател на Ювентус, Манчестър Сити и още дузина чуждестранни тимове, обяви и че се е записал на курс за спортни директори, който ще стартира в Италия в средата на месец ноември:

"От средата на ноември съм записал в Италия, в школата в Коверчано, един курс за спортни директори, в който ще се обучавам с много известни бивши футболисти. Исках там да запиша и треньорски курс за лиценз "А", но нямат сега такъв и ще го запиша в България, а когато му дойде времето там, в Коверчано, ще запиша за "Про" лиценз".

*Преди броени дни Валери Божинов коментира и жребия на България за квалификациите по пътя към Евро 2024 (прочетете изказването му в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички