Божинов с разкритие от "кухнята": Играчите на ЦСКА смятат Саша Илич за...


Божинов с разкритие от "кухнята": Играчите на ЦСКА смятат Саша Илич за...
Снимка: CSKA.bg

3421 0

Валери Божинов направи даде любопитно интервю, в което коментира бившия си съотборник в Партизан (Белград) и настоящ наставник на ЦСКА Саша Илич. Божинов разкри, че играчи на ЦСКА са му споделили, че Илич бил най-добрият на терена на "Армията", когато се включи в тренировъчните занимания.

"Саша ми помогна много в кариерата, радвам се, че го имах за съотборник. Когато бях в Партизан, го попитах дали иска да стане треньор, но тогава не се интересуваше от подобна опция. Така си мислех през този период, но животът ми показа, че никога не се знае къде ще попаднеш. Ние сме деца, независимо на колко години сме, наистина обичаме тази игра."

"Всички играчи на ЦСКА ми казаха, че се радват, че имат Саша за треньор и че когато влезе в игра - няма по-добър от него на терена! Представете си какъв е бил на младини - класа! По време на своята кариера той мислеше като треньор. Пожелавам му много успехи", каза Валери Божинов в интервю пред сръбското издание MaxBet Sport.

Междувременно Божинов разкри, че Младен Кръстаич го е поканил за помощник в националния отбор по футбол.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички