Официално: Септември София остана без своя треньор Славко Матич!


Официално: Септември София остана без своя треньор Славко Матич!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3899 0

Септември обяви официално раздялата със своя треньор Славко Матич. Тя идва след незадоволителните резултати на отбора. След последното поражение с 0:1 от Славия сърбинът е провел разговор с ръководството на клуба, след който се е стигнало до решението.

Специалистът е начело на "червено-сините" от февруари. Той съумя да класира отбора в Първа лига, а на него и възпитаниците му бяха възложени големи надежди.

Ето какво написаха от клуба в социалните мрежи:

"Ръководството на СептемвриСофия и старши треньорът Славко Матич постигнаха договорка да се разделят по взаимно съгласие!

По време на своя престой, сръбският специалист триумфира с шампионската титла във Втора лига, като под негово ръководство #Септември се върна в елитното ниво на българският футбол!

Целият клуб му благодари за всеотдайната работа и му пожелава здраве и много бъдещи успехи"!

Понастоящем столичани се намират на 14-о място в класирането, записвайки 2 победи, 3 равенства и 8 поражения в 13 срещи от Първа лига. 

Като най-вероятни заместници са спрягани имената на наставници като Тодор Янчев, Милен Радуканов, както и работещия в школата на клуба Светослав Петров.

Ето какви разкрития за Матич направи Валери Божинов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички