Божинов: Кръстаич ме покани да бъда част от щаба на националния отбор


Божинов: Кръстаич ме покани да бъда част от щаба на националния отбор
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2914 0

Играещият помощник-треньор на Септември София Валери Божинов е имал покана да бъде част от щаба на новия национален селекционер Младен Кръстаич, разкри самият футболист пред "Диема Спорт".

Нападателят е бил готов да приеме предложението, но се е наложило да откаже поради липсата на ннужния лиценз за подобна позиция. 

"Щом БФС са избрали Кръстаич, то решението е правилно. Те са анализирали неговите качества. Познавам неговата работа и имам позитивно мнение за него. Дано успее, пожелавам му го. Нека вкара част от сръбския дух, както и начин на игра. Сърбите са единен народ и съм убеден, че ще имаме успехи с него.

За да има успехи обаче, всички трябва да му помогнем и да се селектират правилните хора. За жалост, нямаме големи имена зад граница, но се надявам отново да излязат състезатели, които да ни радват в чужбина. Обединението прави силата. Самочувствието на родния футбол е загубено и трябва да го върнем", подчерта Божинов.

"Допада ми какво правя. Трябваше да съм част от екипа на Кръстаич, но нямам лиценз и на този етап не мога да стоя на скамейката. Ще видим, може би под друга форма ще съм част от тима, за да помогна на момчетата. Аз съм човек с голямо сърце и ако мога, искам да го дам.

Искам да съм на Европейско. Последният път бях там, благодарение на колектива и на играчи като Балъков, Боримиров, Стилиян, Мартин, Бербатов. Аз не искам да отида като футболист, но под някаква форма да помогна на отбора. Ходи ми се", заяви още той.

Вижте последните новини от лагера на "лъвовете"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички