Валентин Михов: На Боби Михайлов му направиха капан


Валентин Михов: На Боби Михайлов му направиха капан
Снимка: БГНЕС

4810 0

Бившият президент на БФС Валентин Михов заяви, че на последния на поста - Борислав Михайлов, са му скроили капан. Това е причината, според него, да се стигне до напускането на поста от Михайлов през октомври миналата година. Михов заяви, че не смята, че у нас има фигура, която може да замени бившия вратар начело на централата.

"Ние сме изборджийска нация, обичаме изборите. Направиха му един капан на Борислав Михайлов. За мен моментът е неподходящ за конгрес, аз не съм адвокат на никого. Една година бях член на Изпълкома, не мога да говоря цялостно. Но не виждам фигури, с които Боби да бъде заменен. Може и да е допускал грешки, но кой не ги допуска? Не съм му защитник, но се направи изкуствено един казус, който сега трудно ще бъде решен. Сега ще има предизборни борби, знаете какво е преди избори винаги", коментира той по време на церемонията "Футболист на годината".

По тази тема той заяви, че за първи път от 50 години не знае кой ще е победителят, но има свои сантименти към двама български национали. Това са лидерът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев и бившият капитан на България Ивелин Попов. "Няма ярко открояващ се. Само Тодор Неделев и Ивелин Попов са моя слабост. Има и млади момчета, да не ги обиждам, но те двамата се открояват", посочи той.

"Март месец срещу Унгария е мачът, една победа и всичко се променя. На мен ми бяха отсекли главата в 89-ата минута на 17 ноември 1993 г., как съм харчил парите и голът на Емо Костадинов как промени всичко, пренаписваха се вестници", завърши Михов. А какви са очакванията на Симеон Славчев за баражите за Евро 2020 вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички