Славчев за Евро 2020: Когато са ни отписвали, сме имали успехи


Славчев за Евро 2020: Когато са ни отписвали, сме имали успехи

1067 0

Националът Симеон Славчев заяви, че за отбора на България е по-добре да бъде отписван за Евро 2020. Тимът ни е на два мача от класиране за най-големия форум на нашия континент, но мнозина не вярват в успеха. Според бившия играч на Карабах, това е полезно за отбора.

"По-добре да ни отписват от Евро 2020, точно тогава сме имали успехи. Приемлив жребий за нас, всичко зависи от нас. Няма да има почивка за мен. Ще работя, за да съм готов за мачовете с националния. Напоследък българите отиваме в чужбина и не ни се получават нещата. Не е липсва на качества, по-скоро манталитет. Надявам се българите, които сега са в чужбина, да жънат успех. Мога да отлича Десподов, Георги Миланов, които могат да докажат, че не сме трета ръка", коментира Славчев след участието си в благотворителен турнир.

"Не сме направили така, че публиката да се върне в мача срещу Унгария. Не сме направили достатъчно да ги върнем, но ако сега не дойдат на стадиона, кога? Не сме имали скоро такъв голям шанс да се класираме. Ще бъде много трудно. Футболът се развива, все по-трудно ще ни става. Трябва ни подкрепа от феновете", откровен бе халфът.

Той коментира и напускането на Ивелин Попов от националния отбор. "Попов си каза мнението, назова причините. Познавам го, не желая да коментирам решенията му. Колкото и да е плют, многото мачове за националния отбор значат много. Той трябва да бъде уважаван. Той и още 2-3 фигури обират всички негативи", сподели Славчев. А какви цени на билетите за мача с Унгария сложиха от БФС вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички