В деня на България - Унгария в Пловдив: Стоичков и героите от 94-та срещу... депутати в мач


В деня на България - Унгария в Пловдив: Стоичков и героите от 94-та срещу... депутати в мач
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1154 0

За доста интересен мач съобщиха от Локомотив Пловдив на официалния си сайт. Той ще бъде между героите от САЩ '94 и отбор, който е изцяло съставен от депутати от северната ни съседка Румъния.

Срещата ще се проведе в четвъртък (16 ноември), когато националният отбор по футбол на България трябва да играе срещу Унгария в квалификация от Евро 2024. Любопитното е, че има възможност и двете срещи да са в Пловдив.

За тази на Христо Стоичков и компания е потвърдено, че ще се проведе на "Лаута". За евроквалификацията обаче все още е под въпрос дали ще бъде на стадион "Христо Ботев".

Освен Камата в отбора, ръководен от Димитър Пенев, ще бъдат още Красимир Балъков, Бончо Генчев, Петър Михтарски, Даниел Боримиров и други (вижте ги по-долу в материала).

Входът ще бъде свободен и няма да има билети. Ето и отбора на българите:

Треньорски щаб: Димитър Пенев, Красимир Борисов

Състезатели: Христо Стоичков, Красимир Балъков, Златко Янков, Бончо Генчев, Георги Гинчев, Дончо Донев, Петър Михтарски, Даниел Боримиров, Цанко Цветанов, Радостин Кишишев, Елин Топузаков, Радостин Станев, Димитър Телкийски, Станислав Ангелов, Диян Петков, Александър Александров, Мартин Камбуров

Събитието се организира с помощта на Венци Рангелов и Христо Крушарски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички