В ЦСКА 1948 вече мислят дали да се разделят с Красимир Балъков


В ЦСКА 1948 вече мислят дали да се разделят с Красимир Балъков
Снимка: Getty Images/Guliver

2002 0

Само 4 кръга след началото на Първа лига новакът в елита ЦСКА 1948 обмисля да се раздели с една от звездните си придобивки през лятото - Красимир Балъков. Шефовете на "армейците" са недоволни от играта и резултатите на тима от старта на кампанията и дори се оглеждат за потенциални заместници на легендарния плеймейкър. 

Според информация на "Кота спорт", един от предпочитаните варианти е Петко Петков, който в момента води Етър, но също е на пангара във Велико Търново. Болярите нямат нито една точка, не са отбелязали нито един гол и са на дъното в класирането. Дори Петков вече е внесъл оставката си и не водеше отбора в домакинския мач срещу Лудогорец.

Ако се стигне до раздялата на ЦСКА 1948 с Балъков, именно Петков ще е едно от имената, към които ще се обърнат от клуба. Засега други варианти не са обсъждани, тъй като самият треньор вече водеше "48-ците" във Втора лига. 

Новакът определено разочарова в дебютния си сезон в елита, след като клубът пръсна куп пари за заплати на играчи като Мартин Камбуров, Галин Иванов и други, а дори се стигна до привличането на Ивайло Чочев (защо той е избрал офертата на ЦСКА 1948 - вижте тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички