Берое и ЦСКА 1948 поделиха точките в Стара Загора


Берое и ЦСКА 1948 поделиха точките в Стара Загора
Снимка: Facebook: ЦСКА 1948/ CSKA 1948

1691 0

Отборите на Берое и ЦСКА 1948 завършиха наравно 0:0 в мач от 2-рия кръг на новия сезон на Първа лига. Двубоят в Стара Загора бе изпълнен с интересни положения пред вратата най-вече на Даниел Наумов, но до попадение така и не се стигна.

В 25-тата минута Октавио бе намерен по чудесен начин в наказателното поле на гостите и стреля, но само блестящата реакция на Даниел Наумов предотврати попадението. Няколко минути по-късно пък Серкан Юсеин пробва късмета си пред другата врата, но сантиметри го разделиха от мрежата на Берое. В последната минута от първото полувреме Алиун Фал се озова на добра голова позиция, но си поведе лошо топката и тя попадна в ръцете на Наумов. Малко след това и Макута изпусна да реализира.

В 70-тата минута Макута пропусна чудесен шанс да открие резултата, като бе оставен сам в наказателното поле и стреля с глава, но Наумов спаси. В последните минути на срещата старозагорци осъществиха натиск пред вратата на ЦСКА 1948 и имаха няколко добри положения за отбелязване на гол. Конте и Александър Цветков се отчетоха с пропуски пред вратата на "армейците".

По този начин отборът на Димитър Димитров - Херо пропусна да стане единственият тим с пълен актив в първенството от първите два кръга. Старозагорци имат актив от 4 точки и заемат 3-тото място във временното класиране. Футболистите на Красимир Балъков пък са 11-ти с 2 пункта от първите два мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички