Ивайло Чочев разкри как се е стигнало до ЦСКА 1948 и кога ще е готов за игра


Ивайло Чочев разкри как се е стигнало до ЦСКА 1948 и кога ще е готов за игра
Снимка: принтскрийн

1678 0

Новото попълнение на абсолютния дебютант в българския елит (Първа лига) ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев, коментира защо е избрал да се присъедини към този отбор, като освен това разкри и прогнозите относно завръщането му на терена:

"Всичко се случи много бързо. Имах няколко срещи с ръководството на ЦСКА. Разбрахме се бързо и съм доволен, че ми подадоха ръка в труден за мен момент. Надявам се да вляза да играя колкото се може по-бързо. Играх с Венци Василев и Мартин Камбуров преди да отида в Италия. Добри момчета и добри футболисти. Ще се радвам да играя отново с тях. Те са едни от хората, които ми помагаха, когато бях в ЦСКА на една крехка възраст. Изградили сме едно добро приятелство, особено с Венци Василев" - започна Чочев пред клубния сайт на ЦСКА 1948.

"Състоянието ми се подобрява с всеки изминал ден. Очакванията са в средата на септември или в края на месеца да мога да играя минути за отбора. Нека обаче не бързаме много. Надявам се тези прогнози, които дават, да се сбъднат. Изиграх доста мачове в Италия, което ме радва, защото за един българин да се задържи в толкова силно първенство, е трудно. Там научих, че трябва много работа. Има футболисти с по-малко качества, но с много труд успяват. Научих се на дисциплина и раздаване на терена. Научих доста неща, които мисля, че ще ми бъдат полезни за в бъдеще" - сподели още бившият играч на ЦСКА.

А ето съдийските наряди за всички мачове от 3-ия кръг в Първа лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички