Георги Велинов: Резултатът не е от значение! Искам титлата, купата и Шампионска лига!


Георги Велинов: Резултатът не е от значение! Искам титлата, купата и Шампионска лига!

2433 0

Легендарният бивш страж на ЦСКА - Георги Велинов, е оптимист от видяното до момента през сезона от възпитаниците на Саша Илич. Едно от най-големите имена в историята на "червените" сподели мнение, че за "армейците" не е важен резултатът от даден двубой, а победата.

Пред "Мач Телеграф" Джони все пак призна, че в редиците на сръбския наставник има място за подобрения. Той заяви, че вярва, че мечтата му за титла, купа и достойно представяне в Шампионска лига ще се сбъдне.

За правилната посока и последния мач на "червените"

"Аз умисля, че всички трябва да са доволни от това, което ЦСКА показва до момента. Всички трябва да са доволни от това, което се случва. Този път вече знаем каква е рецептата и това е благодарение на треньора Саша Илич и футболистите, както и на ръководството. Всичко върви в правилната посока. За мен се получи приятен мач за гледане срещу Спартак Варна", категоричен бе Велинов и продължи.

"Мисля, че ЦСКА триумфира заслужено. Имахме доста положения, но ги изпуснахме. Важното е, че едно от тях влезе. Густаво Бусато спаси това, което имаше и пак ЦСКА победи. Може да е с 1:0, но е победа. Димитър Пенев е казал, че и половин на нула да е резултатът, важно е да е за нас", каза още той, споделяйки амбициите си за изхода от сезона.

Целта оправдава средствата

"Това, което искам аз, е да станем шампиони, да вземем Купата на България и да влезем в Шампионска лига. Това искам! Пожелал съм си го и ще се сбъдне, надявам се. Дали печелиш с 1:0, или с 5:0, не е от значение. Важна е победата и трите точки да са в актива на "армейците". От този момент нататък е важно единствено и само победата във всеки един двубой. Четири точки преднина пред Лудогорец мисля, че са напълно достатъчни. Авансът е добър.

Мисля, че отборът е добре във всички линии, но има накъде да се надгражда. Може още малко да се поработи върху това, футболистите да са в по-добра кондиция в края на мачовете. Тобиас Хайнц е много класен футболист. Вижда се, че е много интелигентен играч. Взехме един нов през зимата, но определено много класен. То си личи в движенията му по терена и мисълта, с която играе. Вижда се с просто око и имаме всичко необходимо да преследваме титлата. Успяха да надградят през зимата", завърши Георги Велинов, пожелавайки успех на България в предстоящите квалификации за Евро 2024 г.

Неотдавна, въпреки трудностите си в личен план, Джони за пореден път доказа отдадеността си към "армейците", с което стопли "червените" сърца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички