Капитанът на Черно море призна: Много ми се насъбра наведнъж


Капитанът на Черно море призна: Много ми се насъбра наведнъж
Снимка: Lap.bg/ Vladimir Stoyanov

2304 0

Капитанът на Черно море - Даниел Димов, който в момента се възстановява от тежка травма, сподели за трудностите, които изпитва в последните месеци. Той бе опериран преди 2 седмици и към момента няма ясна представа кога ще може да се завърне на "зеления килим". Самият Димов пред "Дарик радио" призна, че ситуацията за него в момента е неприятна.

"Така се шегувам с колеги, с треньори, че през цялата кариера съм нямал сериозни контузии, но последната година ми се насъбра всичко наведнъж. Неприятно е, но в спорта ги има тези неща. Предприемам мерки", разкри дефанзивният полузащитник.

"Подложих се на операция преди 2 седмици, която се надявам да ми помогне за по-бързото ми възстановяване. Шината на крака ми ми помага при самото движение. Благодаря на професор Маргарита Кътева, която ме оперира.

Тя ще ми каже как ще протече от тук нататък лечението и колко време ще отнеме целият процес. Точна прогноза за това кога ще се върна на терена и лекарите не могат да кажат засега, защото нервът е такава тъкан, че по-бавно се възстановява”, допълни още 33-годишният състезател.

Ето какви са целите на "моряците" според наставника Илиян Илиев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички