Юношата на Славия - Мартин Георгиев си постави високи цели преди да подпише с Барселона


Юношата на Славия - Мартин Георгиев си постави високи цели преди да подпише с Барселона
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1846 0

" Спах, нямах никакви проблеми с това, малко съм изморен, но емоционално.", с тези думи тръгна Мартин Георгиев за Испания. Талантливият защитник на Славия ще подпише професионален договор с един от най-големите европейски отбори - Барселона.

" Готов съм и се надявам да ми предстоят хубави дни. Не знам какво ми предстои като програма, но през следващите дни ще се изяснят нещата. Искам да гоня моите мечти в Барселона. Съветите на Иван Иванов са най-ценни. Благодарен съм за това, на което ме е научил. Искам да постигна неговите успехи, а защо не и да ги надмина. Сигурен съм, че и той би бил щастлив от такъв развой.", допълни той пред камерата на dsport.bg.

" Всеки труд се възнаграждава. Много съм щастлив от този факт. Доста стреснат бях след обаждането, но овладях емоциите и отивам да покажа какво мога. Онзи червен картон на 15-годишна възраст със сигурност повлия. Според мен изиграх добър мач тогава, но дебют, на стадион "Славия", Първа лига... възмъжах. Пожелавам си да съм жив и здрав най-вече", завърши Георгиев.

Вижте още: Емоционалните думи на Иван Иванов, който тренираше Мартин Георгиев в Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички