ПОТВЪРДЕНО: Защитникът на Славия Мартин Георгиев подписва с Барселона


ПОТВЪРДЕНО: Защитникът на Славия Мартин Георгиев подписва с Барселона
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2917 0

Защитникът на Славия Мартин Георгиев ще премине в Барселона. Това потвърди Венцеслав Стефанов пред медиите преди първата тренировка от лятната подготовка на столичани.

"До четвъртък трансферът на Мартин Георгиев ще бъде официализиран. Докато ние имаме нещо общо със Славия, радвам се, че г-н Загорчич разбира, ще даваме шанс на нашите млади таланти", заяви босът на "белите".

"Не искам да се изхвърлям на ангро, но Мартин Георгиев ще бъде вторият българин, за когото Барселона са дошли, харесали са го и са го поискали. Това само ме радва.

Този футболист е и рожба на г-н Загорчич. Той не се уплаши, пусна го в двата мача с Лудогорец, срещу ЦСКА, Царско село - дете на 16 години. Доказа се, че в България има много таланти - като им се даде шанс, могат да отидат, където си искат. Нали знаете: добрите момчета отиват в Рая, а лошите - където си искат.

Повечето от феновете на Славия разбраха, че е по-добре Славия да съществува, да произвежда таланти, да се говори за Славия, че е един български отбор, отколкото да имам Чекиньо, Робертиньо, Мауриньо и т.н. Добре, да, взимаме шампионската титла, участваме някой друг кръг, тези футболисти си отиват и феновете няма да могат да запомнят имената им.

Феновете на ЦСКА, Ботев, Лудогорец дали ще ги имат в паметта си, да казват на децата си за тези играчи - аз като дете съм бил тук, в обущарницата, Чоко Василев, Ларгов и т.н. Това феновете на Славия го помним. Не мога да се гордея, че Ал Бакари е играл два сезона в Славия. Такива футболисти помня с някои инциденти и неща, които не са за разказване", допълни той.

Вижте кой бивш футболист на ЦСКА най-вероятно ще подсили славистите

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички